Zsákos sittszállítás – Lomtalanítás – Építési törmelék elszállítás

Mi a gyorsaságot verhetetlen árakon kínáljuk

Sitt és Lom kitermelés, pincétől a padlásig

Zsákos sittszállítással, építési törmelék elszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan állunk rendelkezésükre Budapesten és vonzáskörzetében, jelentős szakmai tapasztalattal. Fontos kiemelnünk, hogy a sittszállítást, nem konténer kihelyezésével végezzük, hanem az elvitetni kívánt sittet, lomot, építési törmeléket, tehergépjárművekkel szállítjuk el, és a rakodást is cégünk munkatársai végzik.

Igazából ez a fajta sittszállítás, a tehergépjárművel és rakodással történő építési hulladék szállítás, nagyon sok esetben sokkal praktikusabb, mint mondjuk a konténeres sittszállítás. Példának okáért, itt a rakodást is elvégezzük Önök helyett, nincs szükség területfoglalási engedélyre, és akár napokra a házunk vagy irodánk előtt területet foglalni. Továbbá, mi gond nélkül kitermeljük a felgyülemlett sittet vagy lomot, pincékből és nehezen megközelíthető emeletekről vagy padlásokról is.

Persze mindig az adott helyzettől függ, hogy éppen melyik a jobb avagy rosszabb megoldás Önnek. Mi egy rövid tájékoztatóban szeretnénk bemutatni a zsákos sittszállítás előnyeit, és hozunk egy példát arra az esetre is, amikor Önnek jobban megéri konténeres sittszállítást rendelnie.

Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Sittszállítás és Lomtalanítás Budapesten
Lomtalanítás és Sittszállítás Budapesten - Tici Transport
Zsákos sittszállítás és építési törmelék elszállítás Budapesten -  Tici Transport

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség

Zsákos Sittszállítás Vs. Konténeres Sittszállítás

Zsákos sittszállítás esetében például a területfoglalási engedély beszerzésével nem kell bajlódnia a megrendelőinknek, ugyanis itt nincs rá szükség. Ezáltal nem csak időt, energiát spórol, de még pénzt is megtakarít, mivel nem kell fizetni a területfoglalási engedélyért sem.

Másik nagy előnye a tehergépjárművel és kézi rakodással végzett sittszállításnak, hogy nem kell bajlódni a sitt kitermelésével, ugyanis ezt munkatársaink elvégzik Ön helyett, de akár kérésre az elvitetni kívánt építési törmelék bezsákolását is vállaljuk. A zsákolást alapáraink nem tartalmazzák, de ez képezheti megegyezés tárgyát.

Magyarán a tehergépjárművel történő zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás bizonyos esetekben sokkal praktikusabb és kényelmesebb megoldás a konténeres sittszállítással szemben, főleg Budapest belsőbb kerületeiben, ahol eleve idegőrlő mutatvány a konténerek kihelyezése. Arról nem beszélve, hogy ha Ön vagy családtagjai nincsenek hozzászokva a rendszeres fizikai munkához, akkor mondjuk 3 köbméter építési hulladék bezsákolása, és kitermelése a 3-4. emeletről gyalog, komoly fizikai igénybevételt igényel.

Amennyiben valaki ehhez a típusú fizikai munkához nincsen hozzászokva, abban az esetben a sérülés veszélye hatványozottan fent áll, mivel az összetört és bezsákolt építési törmelékek könnyen okozhatnak sérüléseket rakodás közben (leggyakrabban vágási sérülések), az egyéb nem megfelelő kihordási technikából adódó sérülésről már ne is beszéljünk.

Saját tapasztalatból mondjuk, hogy nem egy helyen fogadtak már úgy minket, milyen nagy öröm nekik, hogy van egy ilyen szolgáltatás, mert amíg nem tudtak erről, és saját maguknak termelték ki a felgyülemlett sittet, lomot, egyéb építési hulladékot, sok esetben napokig a kihordás után hátfájással küzdöttek, de nem egy esetben tapasztaltuk már a gerinccel kapcsolatos sérüléseket is (gerinc sérv, porckorong sérv).

És természetesen van olyan élethelyzet is, amikor Önnek a konténeres sittszállítás megrendelése előnyösebb lehet, mint a zsákos sittszállítás

Természetesen mint említettük, vannak olyan esetek is, amikor mondjuk egy konténeres sittszállítás előnyösebb, mint a zsákos sittszállítás. Példának okáért, ha mondjuk Ön egy külvárosi peremkerületben lakik Budapesten, és felgyülemlett 7-8 köbméternyi sittje, tegyük fel a kertes háza felújítása közben, amit könnyedén ki tud talicskázni a háza elé, és még konténert is játszási könnyedséggel rakat le a háza elé, amit önerőből vagy baráti segítséggel megraknak, akkor Önnek a konténeres sittszállítás sokkal jobb választás, mint a zsákos sittszállítás.

Meglepetések helyett, válassza a szakértelmet

Építési törmelék elszállítás egész Budapesten és Pest megyében
Sittszállítás konténer nélkül Budapesten - Tici Transport
Sittes konténer rendelés Budapesten

Nálunk nincsenek rejtett költségek és egyéb nem várt felárak

Gyakori kérdések Zsákos sittszállítással kapcsolatosan

Mi számít 1 köbméternek, a zsákos sittszállítás esetében?

1 köbméternyi hulladék zsákos sittszállítás megrendelése esetén, kb. 30 darab normálisan félig megpakolt sittes zsákot jelent, maximum 30 kilogrammra töltve. Amennyiben a zsákok teljesen tele vannak töltve, akkor az 2 zsáknak fogjuk számolni,mert ha 30 darab sittes zsák van teljesen tele töltve, az 2 köbméter. De nem csak azért fontos, hogy az elvitetni kívánt bezsákolt sittet, normálisan félig töltsék, hanem azért is, mert ha nagyon tele van pakolva, akkor eleve sokkal könnyebben szétszakad, és jóval nehezebben cipelhető.

Ezért mindenkinek ez a legpraktikusabb megoldás, ha normálisan félig vannak töltve a sittes zsákok, mert így sokkal egyszerűbb a köbmétert is kiszámolni, és sokkal egyszerűbben szállíthatóak is a zsákok.

Kizárólag bezsákolt sittet, lomot, építési hulladékot szállítunk?

Nem csak bezsákolt állapotban szállítjuk el a sittet, mert számtalanszor vannak olyan építési hulladékok, fadarabok, beton tömbök, amit egyszerűen nem lehet zsákokba tölteni, méretükből és súlyukból adódóan. Ezen építési hulladékokat szintén elszállítjuk, de előtte a helyszínen megbeszéljük a megrendelővel, hogy ez mennyi köbméter pontosan.

Ezért fontos kihangsúlyozni, hogy telefonon és emailben kizárólag egy hozzávetőleges árajánlatot tudunk adni, amennyiben nem bezsákolt sittről van szó, mert értelemszerűen csak a helyszíni megtekintés után lehet pontos árajánlatot adni, a nem bezsákolt állapotú hulladékok elszállításának tekintetében.

Konténer kihelyezés, abszolút nem történik?

Egyáltalán nem történik konténer kihelyezés a sittszállításkor. Mi kizárólag tehergépjárművel történő sittszállítással foglalkozunk, amit kézi rakodással egyben végzünk. Ez a típusú sittszállítás nagyon sok esetben sokkal praktikusabb a kedves megrendelőink részére, mint a konténeres sittszállítás, de természetesen vannak olyan helyzetek, amikor a konténeres sittszállítás jóval előnyösebb.

Ezen kérdéssel egy másik részben itt az oldalon belül részletesebben foglalkozunk, amikor a zsákos sittszállítást hasonlítjuk össze a konténeres sittszállítással. Ezt a részt olvassák el figyelmesen, mert nagyon sok fontos információt tartalmaz, azon kérdés eldöntésében, hogy Önnek melyik lehet a megfelelőbb választás, az elvitetni kívánt építési törmelék tekintetében.

Akkor területfoglalási engedélyt sem kell igényelnem, a konténer nélkül történő sittszállítás esetében?

A tehergépjárművel történő zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás megrendelése esetén Önnek nem kell igényelni területfoglalási engedélyt, mivel már említettük hogy konténer kihelyezés nem történik. Keresünk egy parkolóhelyet az adott címen vagy környékén, és kézi rakodással kitermeljük a felgyülemlett építési törmeléket, lomot, egyéb hulladékot.

Zsákos sittszállítás esetében mit tartalmaznak az alapárak?

Alapáraink tartalmazzák az 1 köbméternyi inert vagy vegyes hulladék elszállítását, attól függően, hogy Ön melyiket rendelte. Valamint a rakodási díjat is tartalmazzák, amennyiben a sitt a földszinten vagy az udvaron található, a tehergépjármű 20 méteres körzetében. Ezen felül még a hulladéklerakási díjat tartalmazzák az alapáraink.

Emeletekről valamint pincehelyiségekből történő építési törmelék, lom, egyéb hulladék kitermelésével kapcsolatosan rakodási díjat számolunk.

Vállaljuk a felgyülemlett építési hulladék bezsákolását?

Természetesen vállaljuk az összegyűlt sitt, lom, egyéb hulladék zsákokba történő elhelyezését. Ez egyébként szolgáltatásunk egyik legfontosabb eleme, hogy ne a megrendelőink ideje és energiája menjen el a sittek bezsákolására, hanem kollégáink a lehető legrövidebb idő alatt elvégzik ezt a dolgot, és kitermeljék a felgyülemlett építési törmeléket, amit utána felpakolnak a tehergépjárműre, elszállítás céljából. Ezen szolgáltatásunk viszont nincsen benne az alapárban, a sitt bezsákolását óradíjban vállaljuk, kérjük ezt vegyék figyelembe.

Ha sittszállítás, akkor Tici Transport

Konténer rendelés Budapesten
Sitt és lom elszállítás egész Budapesten és Pest megyében
Konténer megrendelés Budapest egész területén