Zsákos Sittszállítás és Lomtalanítás

Árak

Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk

1 köbméter inert hulladék elszállítása: 11.000 Ft (Nettó)

1 köbméter inert hulladék = 30 zsáknyi sitt (Lebontva 367 Ft (Nettó) / Zsák)

inert hulladék: sima építési törmelék

1 köbméter vegyes hulladék elszállítása: 14.000 Ft (Nettó)

1 köbméter vegyes hulladék = 30 zsáknyi sitt (Lebontva 467 Ft (Nettó) / Zsák)

vegyes hulladék: Lom, papír , üveg , tapéta, fa , műanyag , vas, fém 

Konténer rendelés árak Budapesten és Pest megyében
Sitt és lom elszállítás teherautóval (Platós sittszállítás)
konténeres sittszállítás árak Budapesten és Pest megyében

Nálunk nincsenek rejtett költségek és egyéb nem várt felárak

Sitt és Lom kitermelés, pincétől a padlásig

Sittszállítással kapcsolatos kiegészítő információk:

Alapáraink tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is. Konténer kihelyezésével és ebből adódóan konténeres sittszállítással nem foglalkozunk. Természetesen vállaljuk a sittes zsákok megtöltését is, de ez nem tartozik az alapárba. Bezsákolást kizárólag óradíjban végzünk, amennyiben ezt a feladatot cégünkre bízza. Annyi biztos, hogy az elmúlt években szerzett tapasztalatok alapján, ez kollégáinknak nagyon gyorsan megy. Nálunk nem cél az időhúzás, hiába órabérbe vállaljuk a zsákolást, mivel folyamatosan van munkánk, ezért nem opció sehonnan sem elkésnünk. Egyszóval, ha ránk bízza az elvitetni kívánt hulladéka bezsákolását, időhúzást biztos nem fog tapasztalni.
Alapáraink tartalmazzák a földszinti illetve az udvari rakodási díjat is, a teherautótól számított 20 méteren belül. Emeletről, pincéből történő építési törmelék, lom, egyéb hulladék kitermelését alapáraink nem tartalmazzák, ezen munkafolyamatot órabérben végezzük. Kérjen árajánlatot telefonon vagy emailben, mert minden helyszín más és más, és a pontos információk birtokában tudjuk elkészíteni az Önnek legkedvezőbb árajánlatot.
Zsákos sittszállítás esetében 1 köbméternek 30 darab normálisan félig megpakolt sittes zsák számít maximum 30 kg-ra töltve. A duplára töltött zsákokat, cégünk is kettőnek fogja számolni. Természetesen nem csak zsákos sittszállítást vállalunk, hanem nagyobb kiterjedésű és súlyú építési törmelék, hulladék fa, karton papír, stb. elszállítását is vállaljuk, szintén köbméterben számítva. A nem bezsákolt sitt esetében, telefonon vagy emailben csak egy körülbelüli árajánlatot fogunk tudni adni, pontosat kizárólagosan csak a helyszínen, a munka megkezdése előtt fogunk tudni mondani.

Sittszállítással és Lomtalanítással kapcsolatos vállalási területeink:

Zsákos sittszállítást, lomtalanítást, egyéb nem bezsákolt építési törmelék elszállítást rendelhet cégünktől Budapest egész területén és néhány Pest megyei településen is, mint például: Vecsés, Gyál, Dunaharaszti, Érd, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Budaörs. Nagyobb munkák esetén, akár lehet szó Budapesttől távolabb eső településekről is, mert több teherautóval dolgozunk.

Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Sittszállítással kapcsolatos árainkat itt megtekintheti
Lomtalanítással kapcsolatos árainkat ide kattintva megtekintheti
Zsákos sittszállítással kapcsolatos árainkat ide kattintva megtekintheti

Ha sittszállítás, akkor Tici Transport